Blijf je rommelen met Office of kies je om effectief te worden?

In vrijwel alle bedrijven worden de Office producten vaak en veel gebruikt. Zelfs cruciale bedrijfsprocessen als planningen, kostprijsberekeningen en rapportages worden met Excel, PowerPoint en Access gemaakt. Het grootste bezwaar tegen het gebruik van deze tooling is niet de tooling zelf, maar het zeer inefficiënte en onkundige gebruik er van. De gebruikers hebben zichzelf wegwijs gemaakt in deze tools, af en toe ondersteund door een collega.
De ontwikkelingen van Office hebben ook niet stilgestaan. Functies als PowerPivot, speciale grafieken en Macro’s zijn voor de meeste gebruikers onbekend. Het gevolg is dat er dus onnodig veel tijd verloren gaat doordat de gebruikers de nieuwste features niet gebruiken. Voor sommige kenniswerkers kan dit wel uren per dag schelen!
Dus wil je meer uit je kenniswerkers halen, geef ze dan snel een cursus Office 2013 bij een bedrijf dat hierop gespecialiseerd is. De investering verdient zich in no-time terug in hogere productiviteit en meer medewerkerstevredenheid!