Over Ons

Biz2Be is een managementadviesbureau dat gespecialiseerd is in productie- en logistiek vraagstukken voor grote en middel grote bedrijven. Wij zorgen dat uw onderneming weer succesvol wordt door de stuurparameters van uw bedrijf inzichtelijk te maken. Door op deze kernparameters te plannen en te sturen kunt u effectief inspelen op de marktvraag. Dit doen we door de planning real time te maken, waardoor u adequaat kunt inspelen op kansen en eventuele verstoringen. Hiermee wordt uw onderneming flexibeler en winstgevender. 

Victor Beverloo is een managementconsultant met veel ervaring in het opstellen en uitvoeren van grote projecten bij topondernemingen in de maakindustrie. Met deze kennis en ervaring wil Victor graag innovatieve ondernemingen in het MKB van dienst zijn, die toe zijn aan de volgende stap in hun succes.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 

Bij Biz2Be vormt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een 'way of life'. Het speelt een centrale rol binnen al onze activiteiten en vormt een van de basisprincipes voor onze diensten. Wij hebben ervoor gekozen om het ook daadwerkelijk in praktijk te brengen. Voor het vervoer is er een hybride BMW. De kernwaarde waaruit deze auto is opgebouwd zijn dezelfde als die van Biz2Be; innovatief, visionair, plezier, ecologisch- en financieel verantwoord. Bovendien neemt Biz2Be deel aan het "BP target neutral" programma. Door deelname aan dit programma wordt alle CO2 die uitgestoten wordt gecompenseerd. Kortom een concrete invulling van het begrip “people, planet en profit”. 

 

 

Artikel over ontwikkelingen in de logistiek 

Artikel over Biz2Be in Vallei Business:

download PDF, 20 mei 2016

download PDF

 

Partnerships:

USoft, de partner in Requirements management oplossingen. Zie www.usoft.com

iLogik, de partner in Enterprise Architecture oplossingen. Zie www.ilogik.nl

Logicons, de partner in logistieke consultancy. Zie www.logicons.nl

Covision, de partner in het doorvoeren van veranderingen in (grote) organisaties en instellingen. Zie www.covision.nl

PearlChain, de partner in het leveren van software voor real time planning & execution. Zie www.pearlchain.net

Viritso, de partner partner voor algemene ICT diensten zoals datacenter, netwerk en websites. Zie www.virtiso.nl

De Investeerdersclub, de partner voor bedrijven die investeerders nodig hebben. Zie www.deinvesteerdersclub.nl