Waarom laat je geld liggen in de supply chain?

In de gesprekken van de afgelopen week is weer eens bevestigd dat er veel geld blijkt liggen in de supply chain. Dit is zowel letterlijk als figuurlijk.
Met figuurlijk bedoel ik het geld dat je kunt besparen door je supply chain beter aan te sturen. Hiervoor moet je de knoppen waar je aan kunt draaien door en door kennen. Vaak is dit niet of niet meer het geval. Ook moet je om de concurrentie bij te houden beter kunnen afstemmen met je ketenpartner en real time kunnen reageren op kansen en verstoringen. Als je hierover meer wilt weten, kom dan 13 november 2014 naar het event van “Value Chain” in Antwerpen. http://www.valuechain.be/nl/Evenementen/Detail/40035/hoe-identificeer-en-ondersteun-ik-verbeterpotentieel-in-mijn-supply-chain
Dan letterlijk het geld dat je laat liggen. In vrijwel alle regio’s in Nederland zijn er investeringsfondsen van de provincies. Deze fondsen zijn naarstig op zoek naar bedrijven in de topsectoren die willen groeien en innoveren. Logistiek en de maakindustrie vallen bij veel van die fondsen in het juiste mandje. Dus worstel je met de financiering van je bedrijf en wil je groeien en innoveren? Kijk dan of je letterlijk geld kunt ophalen bij een van de investeringsfondsen!